Asociația SOS Copiii Sântana după 31 de ani

  • Marți, 30 Noiembrie 2021 12:00

Cu siguranță a fost și va continua o evoluție în sistemul de protecție al copiilor aflați în dificultate. Dar ce am visat noi și ceea ce am reușit să facem în primii ani de activitate nu s-a mai făcut și nici nu este posibil a se mai face vreodată.

Pentru că noi ne-am propus să oferim nu doar o farfurie de mîncare și un adăpost mai bun; noi am visat, și pentru un timp am reușit, să oferim copiilor din inima, mâinile și mintea noastră o familie, o casă, un viitor. Am dorit să oferim copiilor nostri un ajutor în pregătirea școlară și învățarea unei meserii, o viață socială cât mai bogată, experiențe și deprinderi de viață familială și gospodărească; am dorit să alungăm îndoiala din sufletul lor și să-i facem să creadă că ceea ce este valabil pentru alții este valabil și pentru ei. Noi, cei care am fost împreună, am reușit să transformăm un vis în realitate, iar pe cei care nu au vrut, nu au crezut în visul nostru, i-am înțeles.

Broșura aceasta își propune să nu uităm că pentru un moment din viața nostră am împărtășit un vis frumos, curat, adevărat, un vis
pe care l-am văzut împlinit pentru un timp și care merită păstrat de fiecare dintre noi împreună cu cele mai dragi amintiri.

Descarcă broșura în format PDF aici

Login pentru a posta comentarii

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.