Conferinţă de încheiere a proiectului POSDRU/168/6.1/S/144985 “Economia socială – O şansă pentru fiecare”

  • Vineri, 11 Decembrie 2015 03:00

Vineri, 11 decembrie 2015, Asociația SOS Copiii Sântana organizează conferinţa de încheiere a proiectului “Economia socială – O şansă pentru fiecare”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013, Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniu Major de Intervenţie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale”.
Evenimentul se va derula începând cu ora 1200, în sala de evenimente a Primo Ristorante Pizzeria,  Str. Muncii, nr. 124, localitatea Sântana, județul Arad.
Acțiunea urmărește promovarea și valorificarea rezultatelor obținute pe parcusul a 14 luni de implementare a proiectului, prin înființarea a 9 Structuri de Economie Socială, consilierea profesională și psihologică a 588 de persoane și formarea profesională a unui număr de 350 de persoane, precum și angajarea unui număr de 71 de beneficiari ai proiectului  în cadrul intreprinderilor sociale înființate.
La eveniment vor participa atât reprezentanți ai partenerilor implicați în derularea proiectului și reprezentanți ai Structurilor de Economie Socială înființate, cât și colaboratori și beneficiari ai proiectului. De asemenea, evenimentul oferă oportunitatea participanților de a beneficia în mod gratuit de serviciile de evaluare a stării de sănătate, furnizate de una dintre Structurile de Economie Socială înființată prin proiect.
     
Proiect implementat de:
Comuna Coltău

Partenerii proiectului:
Partener 1: Comuna Oarţa de Jos
Partener 2: Asociaţia Centrul de Cercetare şi Formare a Universităţii de Nord  Baia Mare
Partener 3: Asociaţia de Reconstrucţie Comunitară Maramureş ARCMM
Partener 4: Asociaţia SOS Copiii Sântana

Pentru mai multe informații privind implementarea proiectului, accesați pagina de facebook:  facebook.com/economiasociala.posdru

Detalii suplimentare despre proiect și conferința de închidere a proiectului vă pot fi oferite de:
Stelian Moldovean – Manager proiect, nr. tel. 0362.809.661
Enache Viorel – Expert organizare evenimente, nr. tel. 0784.292.944

Informaţii oficiale despre programul de finanţare AMPOSDRU se pot fi obține de pe site-ul: www.fonduri-ue.ro/posdru/

 

 

Login pentru a posta comentarii

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.